Concertele anului 2010

Primavara incepe cu Iris si ale lor “Cuvinte de iubire”, bineinteles pe 1 martie, dar si pe 8 martie. Concertele au loc la Teatrul National, iar biletele costa intre 100 si 200 de lei.

Cei carora le place muzica electronica au doua oferte la inceputul lunii viitoare: ATB la Cluj Napoca - Club Obsession, pe 5 martie, pretul biletului fiind de 40 de lei in avans si de 60 de lei la intrare si Paul van Dyk, pe 6 martie, la Arenele Romane. Biletele costa 35 de lei in avans si 50 de lei la intrare.

Pe 13 martie canta la Sala Palatului Anahi, fosta componenta a trupei RBD, care a facut senzatie in randul adolescentilor, inclusive din Romania. Biletele costa de la 50 de lei pana la 250 de lei, in functie de pozitionarea fata de scena.

Iar Alphaville si Bad Boys Blue vin tot la Sala Palatului, pe 28 martie, preturile biletelor fiind cuprinse intre 40 si 150 de lei.

AC/DC, 16 mai, Piata Constitutiei

De departe cel mai asteptat eveniment al anului, concertul AC/DC a reusit sa sparga toate recordurile din tara noastra la capitolul vanzari de bilete. Cine vrea sa mearga la show-ul din 16 mai va trebui sa scoata din buzunar 148,4 lei la categoria Normal Circle sau 477 de lei pentru un loc pe scaun.

Ritmul de epuizare a biletelor este un record pentru Romania, piata atipica, cu obiceiuri specifice fata de restul Europei, potrivit reprezentantilor Eventim.ro, distribuitor exclusiv al biletelor la concertul AC/DC. "Consumatorii romani isi cumpara bilete mai tarziu, spre deosebire de cei din Vest, unde biletele sunt epuizate in numai cateva ore de la punerea lor in vanzare", a declarat Sonia Lodi, PR Manager D&D East Entertainment.
Marcel Avram declara la momentul anuntarii concertului ca se asteapta AC/DC sa stranga in Piata Constitutiei 60-70.000 de oameni. Pe de alta parte, in ceea ce priveste locatia, organizatorii spun ca "este cea mai fericita alegere, iar amplasarea este de asa natura incat sa se vada cat mai bine". In plus, "acustica va fi una exceptionala, pentru ca va fi asigurata de staful AC/DC", a precizat Sonia Lodi.
Biletele la concertul AC/DC se gasesc in magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Online, biletele se pot cumpara AICI!

Concertele verii 2010

Paul Anka vine la Bucuresti, la Sala Palatului, pe 1 iunie, cu 20 de instrumentisti. Anka este nu doar un artist prolific, ci si co-autor al piesei “This Is It”, hitul post-mortem al lui Michael Jackson, avand drepturi de autor pe melodii celebre, ca “My Way” a lui Frank Sinatra sau “She’s a Lady”, a lui Tom Jones. Cel mai ieftin bilet costa 90 de lei, iar cel mai scump 600 de lei, la categoria VIP.

Pe 3 iunie urmeaza Jean Michel Jarre, tot la Sala Palatului, iar pe 5 iunie Scooter, la Arenele Romane. Accesul la concertul Scooter costa 100 de lei.

Eric Clapton si Steve Winwood sustin un show pe 11 iunie, pe Stadionul de rugby Iolanda Balas. Biletele fara loc costa 136,8 lei, iar cele cu loc pe scaun intre 179,2 lei si 636 lei.

Un alt nume mare care va concerta la Bucuresti anul acesta este Elton John. Artistul va cant ape 12 iunie in Piata Constitutiei, iar preturile de intrare vor varia intre 90 si 350 de lei. La categoria VIP pretul ajunge insa la 650 de lei.
Pe 18 iunie au confirmat cei de la Aerosmith. Concertul va avea loc la Romexpo, iar pretul biletelor variaza intre 140 de lei pe gazon si 590 de lei la tribuna.

Festivalul Sonisphere: 25 – 27 iunie, Parcul Tineretului

Cei de la Metallica vin pentru a treia oara la Bucuresti, in cadrul festivalului rock Sonisphere. La eveniment participa, de asemenea, Rammstein, Anthrax si Mastodon.

O alta trupa confirmata oficial, pentru 25 iunie, este Slayer.

B’estfest: 16 – 18 iulie

Deocamdata, singura trupa care a acceptat oficial sa fie prezenta la evenimentul organizat la Romexpo este Faithless.

Si The Cranberries vin vara aceasta in Romania, pe 20 iulie, concertul urmand sa aiba loc pe Stadionul de rugby Iolanda Balas.

sursa : http://www.incont.ro/bani/concertele-anului-2010-in-romania-si-cat-costa-biletele.html

2 comentarii:

  1. Mey, concertul verii va fi Slayer. Te rog frumos, nu ii omite. Iar AC/DC nu va fi concertul anului ci al Romaniei din vecii vecilor. Stiu ce spun, am trait pe viu asa ceva... Mai noteaza Megadeth si Bob Dylan tot in iunie.

    RăspundețiȘtergere