Hotel Gaiser din Timisul de Sus asezat in mijlocul padurii langa Predeal

Complexul Gaiser unde este asezat hotelul Continental Gaiser este la 5 km de Predeal in drum spre Brasov, in Timisul de Sus, fiind inconjurat de o padure de conifere si unde vara in padure poti vedea si veverite. Va prezint acest loc deoarece putini stiu de el si chiar daca nu o sa locuiti la acest hotel, cu toate ca e posibil ca tarifele sa nu fie exagerate, merita sa mergeti pana acolo sa vedeti zona de amplasament.
Daca in zona respectiva s-ar aranja un pic si ar fi ingrijit, pot sa spun ca ar fi un loc unde multi si-ar petrece concediile sau macar sfarsitul de saptamana.
Hotel Continental Gaiser din Timişu de Sus este un hotel de două stele situat pe Drumul Naţional 1 (Drumul European 60), langa Predeal, cea mai înaltă aşezare urbană din ţară. Localitatea, situată la o altitudine de 800-880 de metri, la poalele Masivelor Piatra Mare (1844 metri) şi Postăvarul (1800 de metri), este renumită pentru microclimatul specific ozonat, propice sportului şi turismului montan.
Hotelul Continental de la munte are 51 de camere confortabile, cu o privelişte de vis. Vă aşteptăm aici cu 5 camere single, 4 camere duble, 28 camere twin, 1 garsoniera şi 13 apartamente.
Hotelul are un restaurant unde gazdele oferă bunătăţi ca la mama acasă, specialităţi româneşti şi internaţionale. Capacitatea restaurantului este de 140 de locuri, iar programul este de la ora 08:00 la 23:00.
Telefon : 0268 456 651

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu