O posibilitate de a primi niste bani inapoi la cumparaturi este cardul LYONESS



De curand sunt membru al companiei Lyoness, despre care va povestesc mai departe.Compania functioneaza la nivel national .
1.Lyoness este o companie care promite tuturor membrilor ei reduceri la magazinele din oras si din tara;pe fiecare ramura de activitate vor fi gasite magazine ce ofera discount.
2.Ce face Lyoness?

Formeaza un grup mare de cumpartori pe care ii directioneaza spre anumite mag. din oras; in paralel sunt cautate si magazinele.

3.Pentru a face parte din "grupul de cumparatori Lyoness" ,este necesara o simpla inscriere gratuita.

4.La inscriere vei primi un "ID", adica un numar de identificare ,reprezentat de nr curent si o pagina personala pe site-ul oficial Lyoness ,protejata de un "user" si o "parola".
Castiguri rapide:1% din toate cumparaturile pe care le faci in mag. partenere Lyoness si 0.5% din toate cumparaturile cunostintelor pe care le-ai inscris.

5."Partenerii comerciali Lyoness" adica magazinele ce au contract cu Lyoness vor oferi reduceri doar clientilor ce fac parte din "grupul de cumparatori Lyoness".

6.Cum se obtine dicountul? 

a)Clientul va plati pretul de pe raft si va prezenta cardul Lyoness albastru sau gold, care dupa ce este trecut prin POS, da dreptul la un discount in functie de magazin care se va strange intr-un cont vizibil pe www.lyoness.ro. In clipa in care se strang echivalentul a 10 euro se poate face plata intr-un cont indicat sau se lasa pentru pentru a se cumuli pentru cumpararea de pozitii in sistem pentru a beneficia de bonusuri . Ex.comercianti : Domo,House of Art,Levis etc.

b)Discountul se face si in momentul cumparari de vouchere, la fel ca tichetele cadou, de la sediul Lyoness, care se pot folosi la Rompetrol, Lukoil,Hervis, Diverta,Carrefour,Kika etc.
c)Discountul se poate acorda si direct la casa in cazul anumitor firme precizate, la prezenatrea cardului original sau virtual (cel virtual se poate printa imediat dupa inscriere). Ex.ceainaria Serendipity
7."Partenerii comerciali Lyoness ofera reduceri intre 4-27% pentru companie .Sa luam un exemplu de 15% reducere.Ce se intampla cu reducerea?

1% - se intoarce in contul propriu
0.5% -merge la persoana care te-a inscris (sponsorul tau)
0.5% -merge la sponsorul sponsorului tau
1% -merge la Lyoness
12% -reprezentand diferenta de discount merge intr-un sitem de bonusuri.(unde sunt adevaratele castiguri).
8.Pentru a mari castigurile nu trebuie decat sa povestesti cunostintelor tale tot ce am scris mai sus si sa se inscrie si ele.Toate persoanele pa care le-ai inscris se numesc "directi" si ai 0.5% din cumparaturile lor,iar toate persoanele inscrise de directii tai se numesc pt tine "indirecti" si ai 0.5% si de la ei.   PENTRU LISTA COMPLETA DE COMERCIANTI INTRA PE www.lyoness.ro !



Va asigur ca nu pierdeti nimic, aveti numai de cstigat !

In Austria exista publicitate tv masiva pentru Lyoness ...va ofer si un link ...http://www.lyoness.ag/RO/t_public_news2.htm

Reclama super tare : http://www.youtube.com/watch?v=YMkUjVOcf8M 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu