Weekend la Craiova

In weekend am fugit la Craiova, credeam ca acolo o sa fie mai cald , dar de unde ?
Si acolo erau  -15 , -20 grade celsius, oricum am profitat de ocazie si am vazut o gramada de filme in acest weekend : Sherlock Holmes este un film ce merita vazut, ca de altfel multe din intamplarile lui din istorie il fac un personaj misterios si unde mai pui ca e regizat de Guy Richie (fostul barbat al Madonnei) care a facut si alte filme bune cu multe efecte speciale, pot sa spun ca m-a facut sa ma gandesc mult la ce se intampla si in realitate cand unii incearca cu orice pret sa conduca lumea. Am mai vazut The Proposal , cu Sandra Bulock, o comedie romantica care se potriveste cu o seara de sambata. Un alt film vazut in acest weekend este cel cu Val Kilmer ce s-a filmat la vecinii nostrii bulgari , la Sofia, "Identitate dubla", un film de spionaj foarte bun.
Daca aveti ocazia sa le vedeti si nu le-ati vazut, nu ezitati !!!

La restaurantul-pizzerie Dominium - zona Bucur Obor

Am fost aseara impreuna cu prietena mea si verisoara ei la o pizzerie-restaurant foarte buna situata in zona rondului de la Bucur Obor. Localul desi asezat aproape de drum , este intim , frumos decorat , cu multe flori .
Mancarea este specific italieneasca, chiar daca patronii sunt polonezi , dar au si mancaruri specifice altor natii. Una peste alta este un local ok si din punct de vedere al cheltuielilor, localul avand preturi pentru toate buzunarele, acum depinzand si de portii. Mie mi-a placut mult localul pentru ca mi-am amintit si de o pizza uriasa care am mancat-o in Polonia, la Cracovia, acelasi tip de pizza acum fiind si in acest local...Pizza XXL.
Un loc de mers pentru o seara frumoasa !

Reclama la Wii

Am gasit o reclama la Wii care mi se pare amuzanta ...pentru a intelege mai bine jocul .
http://www.youtube.com/watch?v=9eKC8-Ssug8&feature=related

La patinoar Sos.Kiseleff

Duminica seara am experimentat patinajul langa parcul Kiseleff , unul din parcurile cele mai frumoase din Bucuresti, chiar daca e micut. Este un patinoar mai mult pentru copii , dar placut, cu muzica buna, iar seara e un loc frumos unde sa fii mai ales daca bei si un ceai cald sau un vin fiert, plus ca daca mai faci si ceva sport nu strica avand in vedere ca nu prea mai e la moda sportul in aer liber. Mai demult puteai sa joci in curtea scolii liber, acum peste tot ti se cer bani ca sa ai acces la un teren de fotbal , la o sala. Nu prea e stimulat sportu; si dupa aia ne plangem ca nu mai sunt rezultate. Noroc ca prin unele parcuri au mai aparut terenuri de baschet unde mai poti juca fara bani , dar cred eu ca sunt prea putine.
Va recomand sa mergeti la patinoar ! Mai sunt deschise cel din Drumul Taberei care mi se pare cu gheata cea mai buna, Floreasca, Parcul 23 August ! Cel de la Kiseleff am inteles ca a fost ultima zi 17 ianuarie 2010 ! 

Bowling, fotbal de masa, Wii si alte peripetii...

Sambata dupa-amiaza impreuna cu niste prieteni am ajuns la City Mall la bowling, unde parea ca pretul trebuie sa fie mai mic fata de alte mall-uri. Deziluzie ! Pretul era ca peste tot la inchiriere , instalatia era second hand, monitorul pe care erau afisate punctele s-a inchis dupa 2-3 minute de la incepera jocului, noroc ca mai aveam un monitor mai mic acolo unde se seteaza jucatorii, ca altfel incepeam sa ne notam pe foi. Jocul s-a intrerupt de mai multe ori , ca doar asa e in Romania, binenteles instalatia de bowling era uzata .La achitarea sumei de plata, care se facea la sfarsit, casierul ne cerea 63 lei pentru o ora, cand noi stiam ca este 60 lei/ora. Problema este ca el a cronometrat dupa ceasul de la pupitrul lui care arata 1 ora si 3 min, in timp ce la noi pe pupitru scria 58 minute jucate. Sa fie oare chiar asa de mare jecmaneala pe la noi? Cert este ca noroc ca ne-am uitat pe pupitrul nostru , ca alfel descopeream ca si la bowling trebuie dat bacsis.
Sincer dupa ce am vazut am vrut sa plec de acolo, dar prietenii au insistat sa jucam si un fotbal de masa, asa ca zis si facut, ceea ce m-a inveselit , pentru ca jucasem prima oara la acel aparat si e foarte antrenant. Va recomand !
Seara s-a incheiat cu o vizita la niste prieteni, la o zi de nastere, unde am aviut ocazia sa joc pe instalatia de WII un joc de tenis. Acest sistem WII este fantastic , provenit cred ca din Japonia si presupune simularea unui joc de tenis adevarat (ca exemplu ) , se poate juca in 2 , in 4 jucatori , de preferat intr-o camera mare, proiectat pe perete.Este ca si cum ai juca in realitate ! E senzational ! http://wii.com/

Fotbal in parcul Tineretului ...mai bine zis tenis cu piciorul

Astazi am inceput ziua cu un pic de sport. Locatia aleasa PARCUL TINERETULUI, zona scolii de fotbal pentru copii Chelsea Club, oare are legatura cu Dan Petrescu care a jucat acolo sau cu un simpatizant al clubului sau managementului sportiv britanic?
Cert este ca trebuia sa ne intalnim vreo 8 si am ajuns doar 4 si astia care am fost am ajuns la ore diferite.
A iesit un tenis cu piciorul nu chiar fotbal , dar bine ca a iesit si asta

Intalnire la AFI Cotroceni cu NICk alias King Julien

In seara asta sunt la masa la un pahar de Pinot Gris cu cel mai vechi prieten si cel mai bun.
Va rog sa ghiciti de cati ani suntem prieteni ? Pentru ca e prima data cand ne vedem in acest an si pentru ca de curand a fost ziua lui, ne-am gandit sa sarbatorim intr-un loc de care ne leaga multe amintiri externe, mai precis o vizita in trecere pe la Salzburg.
Masa a fost excelenta, fructe de mare, fineturi de vineri seara.
Avem multe de povestit, promit sa revin cu detalii...

Chris Rea pe 6 februarie 2010 la Sala Palatului - The Best Of Chris Rea

Cred ca o sa fie o seara mare pe data de 6 februarie. Unul dintre muzicienii de seama de pe mapamond o sa vina in Romania, ceea ce cu ceva ani in urma nu prea ne inchipuiam noi.
Celebrul solist, chitarist si pianist de origine irlandezo-italiana, Chris Rea, va sustine un concert extraordinar la Bucuresti pe data de 6 februarie 2010 la Sala Palatului, spectacolul fiind inclus in turnelul european de promovare a celui mai recent album al artistului: „Still So Far To Go – The Best Of Chris Rea.
Piese precum : „Fool (If You Think It’s Over)”, „On The Beach”, „Let’s Dance”, „Josephine”, „Stainsby Girls”, „The Road To Hell (Part 2)”, „Auberge”, „God’s Great Banana Skin” sau „Julia”, si doua piese noi, „Come So Far, Yet Still So Far To Go” si „Valentino vor fi probabil auzite in acest concert asteptat de multi .

AC.DC si Eric Clapton in Romania

Chiar daca mai e ceva timp pana sa concerteza , cele 2 concerte sunt de top si cred ca multi trebuie sa ajunga neaparat la ele.Mai ales cei care au trait mai mult cu muzica lor stiu ce a insemnat pentru fiecare din ei muzica lor.
AC/DC va concerta pe 16 mai, in Piata Constitutiei din Capitala, in timp ce Eric Clapton si Steve Winwood vor canta pe 11 iunie, pe Stadionul Iolanda Balas-Soter."AC/DC canta in general pe stadioane. Singurul stadion pe care a fi putut face concertul este Lia Manoliu, care insa nu e gata decat in 2011. Din punct de vedere logistic, nici un alt stadion din tara nu poate face fata in acest moment. N-are nici o legatura cu Palatul Parlamentului. Este pur si simplu singurul loc din Bucuresti care putea fi aproape de cerintele AC/DC", a motivat Lenti Chiriac, Production Manager al D&D East Entertainment, alegerea locului de desfasurare a concertului AC/DC, in Piata Constitutiei putand intra aproximativ 200.000 de oameni.
(sursa : Hotnews)

Intalnirea europeana -comunitatea Taize - Rotterdam 2010-2011

Următoarea întâlnire europeană organizaa de comunitatea ecumenica din Taize va fi în Olanda, la Rotterdam. Este prima dată când se organizează în această ţară. Dar mai înainte sunt prevăzute alte întâlniri. Este o întâlnire în Filipine în luna februarie şi apoi o întâlnire latino-americană în decembrie la Santiago de Chile.
Astăzi, Comunitatea din Taizé reuneşte mai bine de o sută de fraţi, catolici şi de diverse origini protestante, provenind din circa treizeci de ţări. Prin însăşi existenţa sa, comunitatea este o „parabolă a comunităţii” ce doreşte ca prin viaţa proprie să fie un semn concret al împăcării între creştinii divizaţi şi între popoarele separate.

COMEDY SPORT SHOW - LA SCENA 19,30

M-am gandit sa incerc ceva interesant ... astazi o sa aleg un local intersant "La Scena" unde e o piesa draguta - gen stand up comedy ...poate ne vedem mai multi pe acolo.