Cum deschizi o Cola ?

Ce reclame mai se fac prin alte parti ?
http://www.220.ro/599SiiTTfD/Cum-Deschizi-O-Cola?utm_source=Newsletter__Newsletter_220.ro&utm_medium=yahoo.com&utm_campaign=newsletter_5940

Unirea Urziceni a fost un vis frumos ...

Am fost ieri la meci pe stadionul Ghencea unde trebuie sa vad un meci al Stelei defapt , dar surpriza am vazut un meci al Unirii Urziceni echipa care parca s-a nascut de ieri, de alaltaieri si care a reusit un parcurs foarte frumos in Liga Campionilor , reusind sa ia 8 puncte altor echipe mult mai titrate in fotbalul international. Ieri in Europa League, deoarece acolo a ajuns necalificandu-se din grupa in care a jucat, in retur cu Liverpool , o echipa parca din mosi, stramosi din tara care a dat fotbalul , o misiune foarte grea dar care a fost la un moment dat un vis frumos realizabil . Dupa ce a inscris repede in prima repriza, conducand cu 1-0 credeam ca totul e posibil si ca inseara asta Unirea o sa faca un meci mare, dar fotbalul bine pregatit, unde se baga bani foarte multi (jucatorul Mascherano de la Liverpool avand valoarea de piata cat toata echipa Unirea Urziceni ), unde managementul fotalistic este foarte bine facut (antrenori buni, preparatori fizici, psihologi etc)a dat roade. Asa ca partida a fost bine gandita, englezii au observat cam care sunt oamenii de baza ai echipei noastre si i-au anihilat rand pe rand ca sa nu prea mai aibe cu cine juca. Daca mai tineti minte la Liverpool le era frica de un jucator la englezi : Brandan, jucator argentinian de nationala . Brandan a fost provocat si atatat in tur ca sa ia cartonas galben sau rosu si sa nu mai poata juca . Caz rezolvat ! In retur au lovit un alt jucator de baza : Galamaz , care la fel sa nu mai poata juca ! Varga si Balan , jucatori pe care Dan Petrescu s-a bazat in acest drum prin Europa au lipsit...brazilianul Ricardo , om de baza si el in echipa lui Dan Petrescu a prelugit vacanta si nu s-a pregatit corespunzator, nejucand la forma maxima, asa ca dupa lovirea lui Galamaz ,cheia meciului , drumul spre poarta a fost mult mai simplu si au aparut golurile lui Liverpool. In repriza a doua practic Unirea nici nu prea a mai contat in atac ! Asa ca Unirea Urziceni a fost un vis frumos ! Fotbalul trebuie tratat mai profesionist si la noi, nu cu certuri, circ , ce avem parte din plin !

Urziceniul, incearca totul cu Liverpool

Urziceniul, incearca totul cu Liverpool
La 5 ani si o zi de la marele meci Steaua - Valencia, stadionul din Ghencea va gazdui un alt meci care poate fi un nou punct de turnura in fotbalul romanesc. Unirea Urziceni are nevoie de o victorie cel putin cu 2-0 pentru a se califica in optimile Ligii Europa in dauna lui Liverpool, iar baietii lui Ronny Levy sustin ca acest lucru este posibil.
Sprijinul celor 20 de mii de spectatori care vor fi joi seara in Ghencea le-a dat aripi campionilor. Ronny Levy a pregatit, in ultimele zile, o tactica pentru o victorie cu 1-0, care ar duce meciul in prelungiri. Scenariul ar fi asemanator cu cel din meciul Steaua - Valencia, disputat pe 24 februarie 2005, cand echipa lui MM Stoica de la acea vreme s-a calificat in fata detinatoarei trofeului.
Totusi, daca se va ajunge la penaltiuri, asa cum s-a intamplat impotriva Valenciei, istoria este de partea cormoranilor. Liverpool s-a aflat de trei ori in aceasta situatie in cupele europene si de fiecare data a reusit sa se impuna.
Stadionul Stelei este ca un talisman pentru Unirea Urziceni. In cele trei meciuri disputate in Liga Campionilor, Urziceniul nu a simtit gustul infrangerii, obtinand o victorie si doua rezultate de egalitate.
Tehnicianul campioanei a afirmat ca tactica din meciul tur nu se va schimba prea mult, mentionand ca elevii sai isi propun sa "atace inteligent".
Ronny Levay nu-l va avea la dispozitie pe argentinianul Pablo Brandan, suspendat dupa un cartonas galben vazut in prima mansa de pe Anfield Road. Iulian Apostol, Bilasco, Galamaz si Ricardo Gomez sunt si ei in pericol de suspendare, daca vor incasa un galben in aceasta seara.
Echipe probabile
Urziceni:Arlauskis – Maftei, Galamaz, B.Fernandes, Brandan – S.Frunza, S.Paraschiv, I.Apostol, Onofras, Paduretu – Bilasco.
Liverpool:Reina – Carragher, Skrtel, Agger, Riera – Mascherano, Aquilani – F.Aurelio, Gerrard, Kuyt – N’gog.
Partida dintre Unirea Urziceni si Liverpool se va disputa de la ora 20:00, in direct pe Onlinesport.ro. In tur englezii s-au impus cu 1-0.

sursa : www.onlinesport.ro

Traversare cu bacul pe Dunare spre ...Silistra in Bulgaria

Acum cativa ani am traversat cu bacul din apropiere de Calarasi pe partea cealalta a Dunarii, unde se putea ajunge fie la Manastirea Dervent, fia la Silistra in Bulgaria. Dupa ce am fost la manastire am lasat masina in vama si am explorat un pic orasul vecinilor nostrii bulgari -Silistra.
In cele ce urmeaza o scurta prezentare a orasului :
Silistra sau Dârstor (bulgară Силистра Silistra, latină Durostorum, turcă Silistre) este un oraş port la Dunăre, în nord-estul Bulgariei. Este centrul administrativ al Regiunii Silistra şi unul din cele mai importante oraşe din regiunea istorică Dobrogea şi din Cadrilater. A aparţinut Ţării Româneşti în timpul lui Mircea cel Bătrân, probabil şi a lui Vlad Ţepeş pentru scurtă vreme; a revenit României după al doilea război balcanic, în 1913, până în 1940, când a fost cedată Bulgariei.
Daca aveti timp intr-un weekend este interesanta o astfel de excursie ...

Sustin proiectul LET'S DO IT ROMANIA !

Mi s-a parut foarte interesant acest rpoiect , asa ca il sustin cu fermitate si voi participa chiar la organizarea lui !
Ideea a venit din Letonia parca, unde niste oameni bine intentionati si-au propus sa mobilizeze voluntari sa curete orasele. Culmea este ca au si reusit . Asa ceva se incearca acum la noi , undeva prin septembrie anul acesta. Sper sa iasa bine !
LET'S DO IT ROMANIA

Distractie in Hard Rock Cafe pe 14 februarie

De Valentine's Day, Hard Rock Cafe te invita la petrecere. Cuplurile de indragostiti se vor putea rasfata cu sampanie si capsuni cu frisca, pe unele dintre cele mai frumoase melodii de dragoste ale tuturor timpurilor alese special de DJ-ul Hard Rock Cafe pentru acest eveniment.

Cel mai mare mall din Bucuresti

Centrul comercial Sun Plaza, anuntat de companiile EMCT si Sparkassen Immobilien inca din 2006, va fi deschis in 25 februarie, dupa mai multe amanari, au declarat pentru ZF surse din piata imobiliara.
Ultima data anuntata de dezvoltatori pentru inaugurare a fost 18 februarie, temen mentionat in toamna anului trecut.
Proiectul va avea o suprafata inchiriabila de 80.000 de metri patrati si chiriasi precum Cora, BauMax, Flanco World, Mobexpert, Cinema City, Zara, C&A sau KFC.
Investitie de 200 de milioane ZFde euro, acesta este cel mai mare proiect imobiliar care va fi finalizat in acest an.

Minivacanta la Baile Homorod

Ieri seara am ajuns dintr-o calatorie spectaculoasa in zona Baile Homorod asezata intre Mirecurea Ciuc si Odorheiul Secuiesc. Ce am vazut pe acolo nu credeam ca exista pe la noi prin tara... Acolo unde am stat , respectiv Pensiunea Lobogo, era amenajata o partie de ski, cu o instalatie de teleski , o partie intretinuta, cai care se putea inchiria pentru plimbari atat calare , cat si cu sania , mancaruri excelente la preturi foarte bune, punct de informare turistica cu punctele turistice din jur. Te simti de parca esti intr-o alta tara...ma refer aici la faptul ca standardele sunt peste multe alte locuri cu traditie turistica de la noi, car fie nu au fost modernizate , fie nici macar renovate. Ceea ce am vazut pe acolo este um exemplu pentru cum se face turism. Interesanta a fost si excursia la Odorheiu Secuiesc, unde intr-o fosta hala este amenajat un complex de agrement numit "Septimia", unde te poti relaxa cu jacuzi, bai cu sare, terapie cu sare, squash (un joc gen tenis la perete, cu palete si mige speciala, practicat in filme de americani din cate am vazut ), bazin de inot, masaje, tratamente Spa etc.Mancarea la restaurant este foarte buna in Odorhei la un restaurant in apropiere de hotel Europa, chiar in centru.Am vazut in Odorhei si un liceu vechi care pare urias, parca ar fi o locatie de filme, foarte frumos ornat in stil vechi cu 2 soimi pe cladire...Este recomandat sa luati si un ghid de conversatie roman-maghiar , caci in unele zone parca esti in tara vecina Ungaria. Inchei aceste impresii cu popasul care l-am avut la Baile Tusnad , o statiune care candva frumoasa, acum sunt multe vile, pensiuni parasite , in paragina, locuri de cazare care au ramas ca acum 10-20 de ani, o statiune care ar putea renaste si ar putea atrage o gramada de turisti. Doar la Lacul Ciucas se vad urme de modernizare in statiune, in rest aproape totul zace in paragina...oare nu se poate face nimic ? Langa Tusnad este Lacul Sf Ana, lac de origine vulcanica, unde cativa intreprinzatori valorifica potentialul turistic....de la locul de campare pana jos la lac se poate merge cu sania la vale aproximativ un km, iar de jos esti tractat in sus cu sania de o masina de teren...e ceva de vis. Desi lacul era inghetat, privelistea din jur e superba . HOMOROD LOBOGOSEPTIMIA SPAUnde se vrea se poate !