Concert Shakira la Bucureşti - 7 mai 2011 - Piata Constitutiei

Shakira cântă pentru a doua oară în România. În 2006, ea a susţinut un concert la Timişoara.
Shakira a lansat 7 albume care s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare. Palmaresul cântăreţei include şi o colecţie impresionantă de premii. Ea a câştigat 142 de trofee şi distincţii printre care 2 premii Grammy, 7 premii Latin Grammy, 3 premii Billboard Music, 12 distincţii primite în cadrul ceremoniilor Billboard Latin Music Awards, 6 trofee MTV şi 4 World Music Awards, plus alte 260 de nominalizări la diferite categorii sau premii ale industriei muzicale internaţionale. După succesul piesei "Whenever, Wherever" lansată în 2001, Shakira a lansat alte piese de succes. "Underneath Your Clothes", "Que Me Quedes Tu", "The One", "Las de la Intuicion", "She Wolf", "La Tortura" cu Alejandro Sanz sau "Beautiful Liar" alături de Beyonce sunt câteva dintre hit-urile cântăreţei care au ajuns pe primul loc în topurile muzicale.
Shakira este singurul artist care are nu mai puţin de patru single-uri în clasamentul celor mai bine vândute 20 de piese ale ultimului deceniu. Printre piesele cântăreţei se numără şi "Hips Don't Lie", cel mai bine vândut single al secolului XXI, piesă care a ocupat poziţia întâi în topurile muzicale din 55 de ţări.
Cântăreaţa a cântat şi imnul Cupei Mondiale de fotbal de anul trecut. Single-ul "Waka Waka" s-a vândut în peste 2 milioane de copii în întreaga lume şi a devenit cel mai ascultat imn din istoria acestei competiţii.

Biletele pentru concertul Shakirei vor fi puse în vânzare din 25 februarie, online pe www.myticket.ro şi în reţeaua magazinelor Diverta din ţară. Biletele au patru categorii de preţ: 380 de lei (golden vip), 280 de lei (tribuna vip), 180 de lei (gazon A) şi 120 de lei (gazon B). 

Accesul in Piata Constitutiei : statia de metrou Izvor sau atobuze 104,123,385

Sursa : TIMEOUT

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu